Technológia és Minőség

Minőségbiztosítás

Társaságunk a TÜV Rheinland által minősített ISO 9001 és 14001 minőségirányítási rendszert működtet, melynek keretében folyamatosan ellenőrzi a beszállítókat, a felhasznált alapanyagokat, a gyártási folyamatokat és a készterméket.

tüv_9100tüv_9100

tüv_9100

Kontroll:
Laborunkban hitelesített, számítógép vezérelt eszközökkel minden termékre falvastagság, nyúlás, szakadás és hegesztési jóságfok méréseket végzünk, azok dokumentációja a garancia idő lejártáig megőrzésre kerül.
Beszállítók, alapanyagok:
Minőségbiztosítási vezetőnk az előírások szerint rendszeresen auditálja a beszállítókat. A beérkező alapanyagok nyilvántartása integrálva van gyártási dokumentációba, így nem csak a gyártási folyamat és a raktározás hanem késztermék alapanyagszintű felépítése is nyomon követhető.
Késztermék:
Szigorú és felügyelt minőségügyi és technológiai szabályzásunk biztosítja a gyártás folyamatos kontrollját, a termékek, gépek, anyagok több mint húsz fázisban történő dokumentált ellenőrzését.

company2

Technológia

Polietilén termékeink az iparág piacvezetőjének számító Windmöller & Hölscher gépein készülnek biztosítva a lehető legkorszerűbb gyártástechnológiát és az állandó, kiemelkedő minőséget. Az FFS tömlők gyártása a legújabb fejlesztésű VAREX 3 rétegű fóliagyártó gépsoron történik, így a hagyományos egyrétegű fóliákkal szemben azonos vastagság mellett sokkal jobb mechanikai és optikai tulajdonságok érhetők el. Windmöller & Hölscher nyomdagépünk  akár hat szín nyomdázására is képes,rendelkezik redőző és érdesítő rendszerrel valamint számítógépes nyomatkövető egység felügyeli a megfelelő minőséget.

company2