Péti Polietilén Zsák Fólia Gyártó és Kereskedő Kft.

Dokumentumok, nyilatkozatok

 

Minőség-és környezeti politika

 

 

ADR nyilatkozat

 

Amennyiben további információra vagy segítségre volna szüksége, kérem, keresse ügyfélszolgálatunkat!

 

MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETI POLITIKA

 

A Péti Polietilén Zsák Kft. vezetése teljes mértékben elkötelezett a minőség és a környezetvédelem iránt, a cég jó hírneve, piaci versenyképessége, biztonságos jövője és dolgozóinak boldogulása érdekében.

 

Célunk:
Az általunk gyártott polietilén fóliák és zsákok folyamatosan és maradéktalanul teljesítsék a szakmai és megrendelői követelményeket.

 

A cél elérése érdekében:
• A cégünk bevezette és működteti az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványok szerinti integrált minőség- és környezetirányítási menedzsment rendszert, amelynek hatékony működtetéséért, folyamatos javításért a mindenkori ügyvezető felelősséget vállal.
• Az érdekelt felek igényeinek időben történő, legalaposabb megismerésére törekszünk, hogy így képesek legyünk munkánk minőségét mindig az elvárásaikhoz igazítani.
• Külső szolgáltatóink kiválasztásánál arra törekszünk, hogy azok növeljék a Péti Polietilén Zsák Kft. minőségképességét, ne sértsék meg a Kft. környezetvédelmi elveit.
• Munkatársainktól elvárjuk a minőség- és környezetközpontú gondolkodást, az ezeknek megfelelő felelősségteljes munkavégzést, a legjobb teljesítmény nyújtását.
• Tevékenységünk végzése során ügyelünk a környezetszennyezés megelőzésére, a környezet megóvására, annak a lehető legkisebb terhelésével dolgozunk.
• Feladatunknak tekintjük a fajlagos anyag- és energiafelhasználás további javítását, az újrahasznosítási lehetőségek alkalmazását, a veszélyes anyagok mennyiségének minimalizálását.
• Termékeink teljes életciklusa során igyekszünk a környezet védelmét az érdekelt felekkel történő kommunikáció segítségével elősegíteni.
• Minden tevékenységhez a követelményeknek megfelelően képzett és gyakorlott munkatársakat alkalmazunk.
A politikában megfogalmazott célt a műszaki, környezetvédelmi és biztonsági előírások alkalmazása mellett, az erőforrások hatékony és ésszerű felhasználásával úgy valósítjuk meg, hogy az méltó legyen a Péti Polietilén Zsák Kft. nevével azonosított minőséghez és megbízhatósághoz.

 

Kiadta:

Benkovics-Kasznerné Szűcs Edit
Ügyvezető igazgató

 

Felülvizsgálta és megerősítette:

Bernát Árpád

Ügyvezető

 

Péti Polietilén Zsák Kft.

Pétfürdő, 2020.02.20.