FFS tömlők

MAGAS MINŐSÉGŰ FÓLIATÖMLŐK AUTOMATA ZSÁKTÖLTŐ GÉPEKHEZ

PE_side-01

3layer_icon-01-01

3 rétegű fóliagyártás

Jobb mechanikai tulajdonságok- erősebb zsákok vékonyabb falvastagság mellett. Különböző színek a külső és belső oldalon. Jobb hegeszthetőség.

FFS_PC_icon-01

Számítógépes vezérlés

A teljes gyártási folyamat (vastagság és szélesség mérés, beállítás, valamint az alapanyagok keverése) automatizált, így garantáljuk a stabil és állandó fóliaminőséget

FFS_color_icon-01

6 színes nyomdatechnika

FFS tömlők nyomdázása egytől hat színig. A korszerű technológia lehetővé teszi a tömlő/zsák bal és jobboldali redőibe történő nyomdázást is.

FFS_ISO_icon-01

Minőségbiztosítás és laboratórium

Társaságunk ISO 9001 és 14001 minőségirányítási rendszert és labort működtet; folyamatosan ellenőrizzük a termékeink tulajdonságait, paramétereit.

 

FFS_tech_mrial-01

Prémium alapanyagok

Az ipari termelés alapvető követelménye az állandó minőség. Alapanyagok beszerzése kizárólag minősített és folyamatosan ellenőrzött piacvezető európai partnerektől történik.

WINDMÖLLER & HÖLSCHER Technológia

Az FFS gyártás és nyomdázás a piacvezető német W&H gyártó korszerű gépsorain történik, így biztosítva a folyamatos minőséget és a kiemelkedő gyártási paramétereket.

 

Guss

REDŐZÉS

a költséghatékony és esztétikus csomagolásért!

A tömlő kétoldali visszahajtásával közel téglatest formát vesz fel a megtöltött zsák, így nő a rakatstabilitás, a helykihasználás és esztétikusabb a csomagolás.

 

PRÉGELÉS

a megnövelt raklap stabilitásért!

Nyomó hengeres technológiával az FFS tömlő felületét hosszirányú sávokban érdesítjük az egymásra rakott zsákok tapadása érdekében

 

pregeles2-01

 

UV sugárzás elleni védelem

6702-sunshine-1366x768-nature-wallpaper

UV stabilizátor adalékkal a fóliák napfényállósága igény szerint akár 2 évre is szavatolható.

Receptúra téli alkalmazáshoz

snow-wallpaper-widescreen-1280x800

A hidegben történő felhasználásra speciális receptúrát kínálunk, az FFS zord körülmények között sem merevedik vagy hasad.

Élelmiszeripari minőség

r708776_5519821

Vállalatunk bevizsgált, OÉTI engedéllyel rendelkező fóliát gyárt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gyártási paraméterek
Tetszőleges méretben, színben, vastagságban – akár 6 színű nyomattal
FFS tömlő gyártás:
Szélesség: 350-900mm
Vastagság: 100-300 micron
Felületkezelés: igény szerint két oldalon
Fólia színek: Tetszőleges vagy transzparens
 
Tekercs átmérő: max. 1800 mm
Nyomdázás:
1-6 színnel, 250-640mm szélességig
Nyomat hossz: 300, 330, 375, 440, 450, 460, 480, 520, 550, 600, 660, 750, 880, 920, 960, 1040, 1100 mm vagy szőnyegnyomdázás
Raszterek: 80, 140, 220
Nyomdázható vastagság: 60-300 micron
Cséveméret: 76-152 mm
Tekercs átmérő: 250-1500 mm

FFSservice

 
Több mint negyven éve szolgáljuk ki ipari nagyvállalatok csomagolástechnikai igényeit.

Tudjuk, hogy nincs két egyforma csomagológép, nincsenek megegyező gyártási körülmények ezért megtanultuk és valljuk, hogy a partnerkapcsolat nem egy termékre történő ajánlatadással kezdődik, hanem a Vevői igények pontos műszaki és gyártástechnológiai meghatározásával. Napi több ezer tonnás termelésnél nem megengedhető, hogy a kiajánlott csomagolóanyag technológiához való illesztése és optimalizálása elmaradjon, ezért mi nem csak egy terméket kínálunk hanem komplex és díjmentes szolgáltatást ami az alábbiak szerint épül fel:

  • Szakembereink a helyszínen felmérik a Vevői igényeket, munkakörnyezetet, csomagológépet.
  • Mintafóliát gyártunk a Vevő által előírt paraméterekkel, de a felhasználási körülményeknek megfelelő receptúrával.
  • Leszállítjuk a felhasználási területre, teszteljük, szükség szerint javaslatot teszünk a gépbeállítások módosítására A kommunikáció zavartalanságát tolmáccsal biztosítjuk a Vevő anyanyelvén.
  • Sokéves tapasztalattal rendelkező technikusaink igény szerint oktatást – továbbképzést tartanak a gépkezelőknek (Referenciák ahol tudtunk segíteni egy új gép beüzemelésénél /csomagolóanyag fejlesztésnél: Nitrogenmuvek Zrt., Azomures S.r.o , Duslo S.a. )

Opciók és Szolgáltatások
color-01
Különböző fólia színek Igény szerint lehetőség van a fólia alapszínének megváltoztatására. Az általánosan használt fehér mellett akár tetszőleges színek és transzparens is kérhetőek.
nyujt_icon
Kiszerelés – igény szerint Gyártott termékeinknél Vevőink határozzák meg az egységcsomagot súly vagy mennyiség szerint.
box_icon
Egyedi csomagolás Az optimális szállítás és árubiztonság érdekében egyedileg vizsgáljuk Vevőink igényeit, hogy a lehető legjobb helykihasználású rakatokkal csökkentsük költségeit
icon_earth
Szállítmányozás egész Európában Egy raklap? Kamionos mennyiség? Versenyképes áron juttatjuk el rendelését telephelyére vagy bármely megjelölt európai helyszínre, EUR vagy egyutas palettán.
icon_earth
ADR, RID minősített zsákok Technológiánk alkalmas veszélyes árú szállítására alkalmas csomagolóanyagok gyártására, kérés esetén egyéni méretre is minősíttetünk.
icon_earth
Szaktanácsadás 1973 óta gyártjuk termékeinket. Tapasztalatunkkal – akár a helyszínen – segítjük az új vagy meglévő csomagológépeik beállítását, az optimális csomagoló anyag kiválasztását.